BULLYING: BUFET TATCHE, ADVOCATS aconsegueix la condemna d’una escola de Cerdanyola per BULLYING

  1. Tatché
  2. Nuestros casos
  3. BULLYING: BUFET TATCHE, ADVOCATS aconsegueix la condemna d’una escola de Cerdanyola per BULLYING
cole-cerdanyola

Avui molts mitjans de comunicació s’han fet ressò d’aquesta noticia de Bullying. Es tracta d’una sentència dictada a instancia Bufet Tatché, Advocats, pel Jutjat de Primera Instància número 2 de Cerdanyola del Vallès el passat dia 26 de maig.

L’advocat del nostre bufet Santi Bosch i Torres va dirigir aquesta complexa demanda que de moment ha acabat en una primera sentència estimatòria.

Tots els mitjans de prova presentats pel nostre advocat en el judici han confirmat a la Jutgessa l’existència d’una situació de bullying que un menor d’un centre escolar de Cerdanyola va estar patint durant forces anys. A criteri de la Jutgessa s’ha acreditat també que la mare i el menor ho havien comunitat moltes vegades al centre, però que aquest no havia portat a terme les accions necessàries perquè paressin els abusos.

Segons la sentència els informes pericials practicats posen de manifest els patiments i en conseqüència l’entitat del dany moral patit pel menor durant els anys compresos entre el curs 2005/2006 fins que finament va deixar l’escola al gener del 2009. La sentència, davant d’això, diu que el Centre no ha aportat cap prova pericial que desmenteixi aquesta situació.

La condemna a l’escola ho es pel que la sentència descriu com “comportaments omissius, clarament susceptibles de generar en el menor un dany moral que òbviament s’ha de rescabalar constituint un fet notori i fins i tot una màxima d’experiència la penositat que deriva de l’assetjament per qui el pateix, en condicions com les relatades, pels seus propis companys de forma reiterada, que el deixen en situació de clara indefensió, per part a més, de qui assumeix la posició de garant de la seva seguretat psíquica i moral en substitució dels seus pares”.

En definitiva la sentència considera que el menor va patit un dany moral molt important pels assetjaments i condemna a l’escola (centre concertat) a indemnitzar-lo amb la mateixa quantitat que havia demanat l’advocat del Bufet Tatché, Advocats, en Santi Bosch: 50.770,20 €.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Tienes que aprobar los términos para continuar

Solicita asesoramiento:

Rellena el siguiente formulario gratuitamente y responderemos con la mayor brevedad posible:

Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Rellena este campo